Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

HITLER 'S TABLE TALK 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1942 , ΜΕΣΗΜΕΡΙ


Το αίμα των άλλωνΤο Βρετανικό και το καπιταλιστικό σύστημα H Ιστορία, μετά την έλευση του ΧριστιανισμούΟ Μέγας Κωνσταντίνος και ο Ιουλιανός ο ΠαραβάτηςΗ επιστροφή του Chamberlain στο ΜόναχοΟ Sir Samuel Hoare Η προνομιακή θέση του MosleyΤαξικές προκαταλήψεις στη Γερμανία και τη Βρετανία Η διαδικασία επιλογής - Η πίστη του γερμανικού λαού.


Οι στρατιώτες τους οποίους η Αγγλία χρησιμοποίησε για να κάνει τους πολέμους της, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος τους, άνδρες γερμανικού αίματος. Η πρώτη μεγάλη θυσία αίματος που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν Αγγλική πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Και πως είναι δυνατό να μη μπορεί να δει εύκολα κανείς τα σημάδια που άφησε πάνω τους! Έτσι για να μην υποστούν στο τέλος του πολέμου αυτού,τις συνέπειες σε οικονομικό επίπεδο , οι Άγγλοι θα όφειλαν είτε να εγκαταλείψουν το καπιταλιστικό σύστημα, είτε να αποτινάξουν από πάνω τους το βάρος ενός χρέους που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες. Επιχείρησαν μια δειλή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, με την κλασική μέθοδο: μείωσαν τον προϋπολογισμό των εξοπλισμών σε ένα ελάχιστο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να πληρώσουν τους τόκους του χρέους τους.
Η κατάστασή τους μετά τους ναπολεόντειους πολέμους ήταν σχεδόν παρόμοια με εκείνη που ακολούθησε το 1918 . Πέρασαν μέσα από μια μακρά περίοδο εξάντλησης, και κατάφεραν τελικά να ορθοπατήσουν κάτω από την Βασιλεία της Βικτορίας.
Ένας λαός δεν μπορεί να διεκδικήσει την παγκόσμια κυριαρχία , παρά μόνο όταν δηλώνει έτοιμος να τη κερδίσει με το αίμα του. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατέφυγε στους μισθοφόρους μόνο όταν το αίμα της είχε πλέον εξαντληθεί. Στην πραγματικότητα, μόνο μετά το τρίτο Καρχηδονιακό Πόλεμο η Ρώμη είχε λεγεώνες αποτελούμενες από μισθοφόρους. Αν δεν εμφανιζόταν στο προσκήνιο ο Χριστιανισμός πόσο διαφορετική μπορούσε να είναι η εξελικτική πορεία της Ευρώπης ;
Η Ρώμη θα μπορούσε να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη και η ορμή των Ούννων θα είχε συντριβεί από τις λεγεώνες.
Υπεύθυνος για τη πτώση της Ρώμης ήταν ο Χριστιανισμός και όχι οι Γερμανοί ή οι Ούννοι. Ότι επιτυγχάνει σήμερα ο μπολσεβικισμός σε υλιστικό και τεχνολογικό επίπεδο, ο Χριστιανισμός το έχει επιτύχει ήδη σε μεταφυσικό επίπεδο.
 Όταν το Στέμμα  βλέπει το θρόνο να παραπαίει χρειάζεται την υποστήριξη των μαζών.
Θα ήταν καλύτερα αν  μιλούσαμε   για τον Κωνσταντίνο τον προδότη και τον  πιστό Ιουλιανό αντί για τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και τον Ιουλιανό το Παραβάτη..Όσα έγραψαν οι Χριστιανοί εναντίον του Αυτοκράτορα Ιουλιανού είναι του ίδιου περίπου επιπέδου με όσα οι Εβραίοι έχουν γράψει εναντίον μας. Τα γραπτά του αυτοκράτορα Ιουλιανού, από  την άλλη πλευρά, είναι προϊόντα της υψηλότερης σοφίας. 
Αν η ανθρωπότητα έμπαινε στο κόπο να μελετήσει και να κατανοήσει την ιστορία οι συνέπειες που θα προέκυπταν θα μπορούσαν να έχουν αναρίθμητες εφαρμογές. Κάποια ημέρα θα λάβουν χώρα τελετές ευχαριστιών προς τιμή του Φασισμού και του Εθνικοσοσιαλισμού που έσωσαν την Ευρώπη από μια επανάληψη του θριάμβου  του Υποκόσμου.
 Η απειλή αυτή, γίνεται σήμερα ιδιαίτερα αισθητή στην Αγγλία.  
Ο Συντηρητικοί θα  βρεθούν μπροστά σε  μια τρομερή δοκιμασία στη περίπτωση που  οι προλεταριακές μάζες αποφάσιζαν να  καταλάβουν  την εξουσία. Αν ο Chamberlain, κατά την επιστροφή του από Μόναχο, είχε προχωρήσει σε  εκλογές με το δίλημμα  πόλεμος ή ειρήνη   θα είχε κερδίσει μια συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της  ειρήνης.  Όταν πήρα πίσω το  Memel,  ο Chamberlain  με ενημέρωσε μέσω τρίτου ότι είχε αντιληφθεί πολύ καλά τη αναγκαιότητα της κίνησής μου , έστω και αν αυτός  δεν μπορούσε να την υιοθετήσει  δημόσια. Σε αυτό το διάστημα ο Chamberlain δεχόταν άγρια ​​επίθεση από την ομάδα Churchill . Αν  είχε την ετοιμότητα  να προκηρύξει εκλογές,θα είχε σωθεί. Παράγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, (η προσφυγή στη κάλπη) τόσο στο εσωτερικό όσο καιστο εξωτερικό.


 Δεν ισχύει στο σημείο αυτό η άποψη ότι το Εργατικό Κόμμα θα μπορούσε να επιστρέψει και πάλι στις λίστες. Οι Εβραίοι είχαν τοποθετήσει  τη γάτα ανάμεσα στα περιστέρια. Αν ο Samuel Hoare επρόκειτο να αναλάβει την εξουσία σήμερα, όπως είναι επιθυμητό, ​​το μόνο που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να απελευθερώσει τους φασίστες. Οι Άγγλοι πρέπει να διευθετήσουν ορισμένα κοινωνικά προβλήματα τα οποία είναι ώριμα να αντιμετωπισθούν. Για την ώρα, αυτά τα προβλήματα μπορούν ακόμα να επιλυθούν εκ των άνω , σε λογικά πλαίσια. Τρέμω για λογαριασμό τους , αν δεν το επιχειρήσουν  τώρα. Γιατί αν η ανάληψη πρωτοβουλίας αφεθή στα χέρια του λαού, ανοίγει ο δρόμος προς τη τρέλα  και την καταστροφή . 'Ανδρες, σαν τον  Mosley δεν θα είχαν καμία δυσκολία να δώσουν λύση στο  πρόβλημα, μέσα από  ένα συμβιβασμό συντηρητισμού και σοσιαλισμού, ανοίγοντας το δρόμο  προς τις μάζες, χωρίς παράλληλα να στερούν   από την ελίτ  τα δικαιώματά της.

Ταξικές προκαταλήψεις δεν μπορεί να επιβιώσουν σε ένα κοινωνικά προηγμένο Κράτος σαν το δικό μας, στο οποίο το προλεταριάτο παράγει άνδρες παρόμιας ανωτερότητας.
Κάθε συνετά καθοδηγούμενη οργάνωση, έχει καθήκον να αναδείξει τα καλύτερα στελέχη της.Πάντοτε επιθυμούσα οι εκπαιδευτικές οργανώσεις του Κόμματος να είναι σε θέση να διευκολύνουν και το πιο φτωχό παιδί που θα διέθετε τα αναγκαία προσόντα, να διεκδικήσει τα υψηλότερα αξιώματα . Το κόμμα οφείλει να ασχοληθεί με το ζήτημα αυτό, και από την άλλη η Κοινωνία δεν πρέπει να είναι στεγανοποιημένη , ώστε ο καθένας γρήγορα να κερδίζει αυτά που αξίζει. Σε αντίθετη περίπτωση η δυσαρέσκεια κάνει την εμφάνισή της , και ο Εβραίος είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση προς όφελός του. Πρωταρχική σημασία έχει η επίτευξη ισορροπίας κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι Συντηρητικοί να εξαφανιστούν όπως ακριβώς οι Εβραίοι και οι Μπολσεβίκοι αναρχικοί.
Οι Άγγλοι αποτελούνται από φυλές , πολύ διαφορετικές η μία από την άλλη και δεν αναμείχθηκαν μεταξύ τους όπως συνέβη σε πολλές άλλες χώρες. Εδώ ακριβώς παραμονεύει ο κίνδυνος γι αυτούς μήπως ένας ταξικός πόλεμος μετασχηματιστεί σε ένα πόλεμο φυλετικό. Οι Άγγλοι μπορούν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο αυτό μόνον αν σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τους συμπολίτες τους με βάση τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά και να στρέψουν τη προσοχή τους στις πραγματικές τους αρετές. Κάποιος μπορεί να είναι παιδί μιας καλής οικογένειας αλλά να μην έχει ταλέντο. Αν οι Άγγλοι το πίστευαν όπως εμείς το πιστεύουμε στο Κόμμα, θα προωθούσαν μόνο τους πιο άξιους.
Είναι χρήσιμο τα επαγγέλματα να οργανωθούν , αλλά με τη προϋπόθεση ότι κάθε άνθρωπος θα βρεθεί στο στοιχείο του .Είναι ανοησία να έχεις υπεύθυνο για τη κατασκευή δρόμων άτομο που στη καλύτερη περίπτωση μόνο σαν οδοκαθαριστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί , όπως είναι σκανδαλώδες να χρησιμοποιείς σαν οδοκαθαριστή άτομο με τα προσόντα ενός μηχανικού. Ο Εθνικοσοσιαλισμός εισήγαγε στη καθημερινή ζωή την ιδέα ότι καθένας οφείλει να επιλέξει μια εργασία επειδή ακριβώς έχει έφεση γι αυτή λόγω ικανοτήτων και όχι γιατί είναι προορισμένος γι αυτή, από τη γέννησή του.
Με το τρόπο αυτό ο Εθνικοσοσιαλισμός ασκεί μια κατευναστική επίδραση. Συμφιλιώνει τους ανθρώπους αντί να τους στρέφει τον ένα εναντίον του άλλου. Είναι γελοίο όταν ένα παιδί πρέπει  να αισθάνεται πάντα υποχρεωμένο να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του. Μόνο οι ικανότητες και τα προσόντα του θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Γιατί δεν πρέπει ένα παιδί να έχει τάσεις που οι γονείς του δεν έχουν; Όλοι στη Γερμανία δεν προέρχονται από την αγροτιά;

Κανείς δεν πρέπει να χαλιναγωγεί τους ανθρώπους .Απεναντίας , οφείλει να αποφύγει οτι δήποτε μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή  τους. Αν κάποιος συστηματικά ενθαρύνει την επιλογή του ισχυρότερου θα έρθει ένας καιρός που τα ταλέντα θα ξαναγίνουν κατά κάποιο τρόπο, το προνόμιο της ελίτ. Σχημάτισα αυτή την ιδιαιτερα ζωηρή εντύπωση με την ευκαιρία της καθέλκυσης του Tirpitz Οι εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί για τη τελετή έδωσαν τη εκπληκτική εντύπωση μιας αριστοκρατίας.

Η εξέλιξη εμφανίζεται συνήθως σε μία κατεύθυνση-δηλαδή, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της διανοίας. Κάποιοι έχουν την τάση να ξεχνάνε τι σημαίνει το δυναμικό της ενέργειας που βρίσκεται στους ανθρώπους για τη ζωή του έθνους. Είναι επίσης σημαντικό ότι για τη διατήρηση της κοινωνικής τάξης,  θα πρέπει να βρεθεί χώρος όχι μόνο για τη διανόηση, αλλά και για τη δύναμη. Διαφορετικά, έρχεται η ημέρα που η δύναμη, έχοντας αποσχισθεί από τη την διάνοια, ξεσηκώνεται εναντίον της και την συνθλίβει. Η μονομαχία μεταξύ του πνεύματος και τη δύναμης θα κρίνεται πάντα από την υπεροχή της δύναμης. Μια κοινωνική τάξη που αποτελείται αποκλειστικά από διανοούμενους διακατέχεται από ένα είδος κακής συνείδησης.
Όταν ξεσπά μια επανάσταση , αυτή η τάξη φοβάται να υπερασπιστεί τον εαυτό της . Κουρνιάζει πάνω στα παραγεμισμένα με χρήματα σακιά της και δειλιάζει.
Η συνείδησή μου είναι καθαρή. Αν μου πουν ότι κάπου υπάρχει ένας νεαρός άνδρας ο οποίος έχει ταλέντο, εγώ θα κάνω γι αυτόν ό, τι περνά από το χέρι μου. Τίποτα δεν θα μου προξενούσε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να έφερναν ενώπιον μου κάποιον λέγοντάς μου :"Σας παρουσιάζουμε έναν άνθρωπο με σπάνιο ταλέντο. Ίσως μια μέρα γίνει ο Φύρερ του Έθνους.".
Ακριβώς επειδή είμαι υπέρ της πλέον ακραίας μορφής δικαιοσύνης στα πλαίσια πάντα της κατεστημένης κοινωνικής τάξης, γι' αυτό ακριβώς το λόγο θεωρώ τον εαυτό μου εξουσιοδοτημένο να καταφερθώ με ανελέητη αυστηρότητα ενάντια σε οποιονδήποτε θελήσει να υπονομεύσει την εν λόγω
τάξη.

Η τάξη που οικοδομώ πρέπει να είναι αρκετά στέραια ώστε να αντέξει σε όλες τις επιβουλές και γι 'αυτό το λόγο  θα πνίξουμε στο αίμα κάθε προσπάθεια που θα αποβλέπει στην ανατροπή της .
Αντίθετα, στα πλαίσια της Εθνικοσοσιαλιστικής κοινωνίας τίποτα που θα είναι σε θέση να δώσει τη σωστή θέση στην ικανότητα και το ταλέντο, δεν πρόκειται να αφεθή ανεκμεταλλευτο. Θέλουμε πραγματικά κάθε άνθρωπος να έχει την ευκαιρία του. Ας αφήσουμε αυτούς που έχουν το χάρισμα της  διοίκησης, να διοικήσουν και ας αφήσουμε τους άλλους, που είναι οι αποδέκτες, να υλοποιήσουν τις διαταγές.
Είναι σημαντικό να εκτιμηθούν , δίχως προκαταλήψεις οι ικανότητες και οι αδυναμίες καθενός -έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει τη θέση που του ταιριάζει, για το υπέρτατο καλό της κοινότητας.
Την ημέρα, που οι Άγγλοι θα αφήσουν ελεύθερους τους 9.000 Φασίστες , οι άνδρες αυτοί θα ξεκοιλιάσουν τους πλουτοκράτες, και το πρόβλημα θα λυθεί. Κατά την άποψή μου, όταν υπάρχουν σε μια χώρα εννέα χιλιάδες άνδρες που λόγω της πίστης τους σε μια ιδέα, είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τη φυλακή η ιδέα παραμένει πάντα ζωντανή. Και εφ 'όσον ο άνθρωπος μπορεί να κρατά ψηλά τη σημαία τίποτα δεν έχει χαθεί. Η Πίστη μετακινεί βουνά.
Στο πλαίσιο αυτό, βλέπω τα πράγματα με τη ψυχρότερη αντικειμενικότητα. Αν ο γερμανικός λαός έχανε τη πίστη του, αν ο γερμανικός λαός δεν ήταν πλέον διατεθειμένος να δώσει το ίδιο το σώμα και την ψυχή για να επιβιώσει -τότε ο γερμανικός λαός δεν θα είχε τίποτα άλλο να κάνει από το να εξαφανιστεί!




2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "HITLER 'S TABLE TALK" ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή