Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

HITLER 'S TABLE TALK ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 28ης ΠΡΟΣ 29η IANOYΑΡΙΟΥ 1942

Ο έλεγχος των γεννήσεων και η νίκη του Χριστιανισμού — Διμελείς και τριμελείς οικογένειες στη Γαλλία -—Εξάπλωση του Γερμανικού αίματος—Το δίκαιο που πηγάζει από τη κατάκτηση.

Γνωρίζετε τί ακριβώς προκάλεσε τη καταστροφή του αρχαίου κόσμου; Η άρχουσα τάξη  είχε αποκτήσει πλούτο και είχε αστικοποιηθεί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, καθοδηγήθηκε  από τη θέληση , να εγγυηθεί στους κληρονόμους της , μια ζωή απαλλαγμένη  φροντίδων.
Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κράτος τιμούσε σε
 κάθε ευκαιρία τη πολύτεκνη μητέρα.
Πρόκειται για μια ψυχική διάθεση , που οδηγεί στο ακόλουθο συμπέρασμα: όσοι περισσότεροι είναι οι κληρονόμοι τόσο πιο μικρά είναι τα μερίδια που τους αναλογούν.
Από εδώ προκύπτει και ο περιορισμός των γεννήσεων . Η δύναμη κάθε οικογένειας εν μέρει εξαρτιόταν από τον αριθμό των σκλάβων που είχε στη διάθεσή της. ΄Έτσι αναπτύχθηκε ο συνεχώς πολλαπλασιαζόμενος όχλος  , αντιμέτωπος με  μια συρρικνούμενη τάξη  πατρικίων.
Από τη στιγμή που ο Χριστιανισμός κατάργησε τα σύνορα που μέχρι τότε χώριζαν τις δύο τάξεις, οι Ρωμαίοι πατρίκιοι βρέθηκαν να βουλιάζουν μέσα στον όχλο που είχε δημιουργηθεί.
Η πτώση του δείκτη γεννητικότητας βρίσκεται στη βάση όλων αυτών.
Η Γαλλία με οικογένειες που μόλις έχουν δύο παιδιά , είναι καταδικασμένη στη στασιμότητα  και η κατάστασή της δεν μπορεί παρά να χειροτερέψει .Τα προϊόντα της Γαλλικής βιομηχανίας δεν στερούνται ποιότητας. Ο κίνδυνος όμως που απειλεί τη Γαλλία,  βρίσκεται στο πνεύμα της συνήθειας που αναπόφευκτα θα επιβληθεί πάνω στις δημιουργικές τάσεις της προόδου.
Μόνο το μπιμπερό θα μας σώσει. Ακόμη και στη περίπτωση που ο πόλεμος αυτός  μας κοστίζει 250.000 νεκρούς και εκατό χιλιάδες ανάπηρους , οι απώλειες αυτές, καλύπτονται σχεδόν ολόκληρες από την αύξηση των γεννήσεων που σημειώθηκε  στη Γερμανία από την εποχή που κατακτήσαμε την εξουσία και μετά.
Θα υπερκαλυφθούν  αρκετές φορές  από τον εποικισμό μας στην Ανατολή. Ο πληθυσμός γερμανικού αίματος  θα πολλαπλασιαστεί με άνεση. Θα ήμουν εγκληματίας αν θυσίαζα  τη ζωή των Γερμανών  στρατιωτών , απλά για τη κατάκτηση εκείνων των φυσικών αγαθών  πoυ προορίζονται    να γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης , σύμφωνα μάλιστα με το καπιταλιστικό τρόπο
Σύμφωνα με τους νόμους της φύσης  η γη ανήκει  σε εκείνον που την κατακτά.
Το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά που θέλουν να ζήσουν , το γεγονός ότι ο λαός  μας ασφυκτιά  μέσα στα στενάχωρα σύνορα, δικαιολογούν  όλες μας τις διεκδικήσεις  για τα εδάφη της Ανατολής.
Η αύξηση του δείκτη των γεννήσεων , θα μας δώσει  την ευκαιρία. Ο υπερπληθυσμός αναγκάζει  ένα λαό να κοιτάξει πέρα από τα σύνορά του.


Δεν υπάρχει κίνδυνος  από τη σταθεροποιημένη παραμονή μας στο παρόν επίπεδο. Η ανάγκη θα μας υποχρεώνει, να βρισκόμαστε πάντα, στη πρώτη γραμμή της προόδου. Όλη η ζωή εξαγοράζεται με αίμα.
Αν σε κάποιο δεν δεν αρέσει αυτό το νόημα της ζωής , τον συμβουλεύω να απαρνηθεί τη ζωή στο σύνολό της γιατί δεν είναι κατάλληλος να κάνει αγώνα. Σε κάθε περίπτωση , στο περιθώριο αυτού του ηπειρωτικού αγώνα υπάρχει πάρα πολύ απόλαυση μέσα στη ζωή . Τότε ποιος ο λόγος να θλιβόμαστε για κάτι που δεν μπορεί να είναι διαφορετικό .
Οι δημιουργικές δυνάμεις  κατασκηνώνουν στην αγκαλιά της αισιοδοξίας. Η πίστη όμως, βρίσκεται στη βάση των πάντων.








 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου